Ξενάγηση Πισίνα

Δοκίμασε και εσύ το κολυμβητήριό μας για ένα ασφαλές, αποτελεσματικό και αναζωογονητικό workout ή για τη χαλάρωσή σου. Η κλειστή θερμαινόμενη πισίνα του HERCULES, που έχει διαστάσεις 12 μ. επί 9 μ., στεγάζεται σε μια ευρύχωρη, άνετη αίθουσα κολυμβητηρίου συνολικού εμβαδού 400 τ.μ., που διαθέτει συνεχή εξαερισμό και κλιματισμό, δημιουργώντας άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το κολυμβητήριο λειτουργεί με σύγχρονο σύστημα καθαρισμού του νερού με όζον και αυτόματο μετρητή χλωρίου και ph., η δε διαδικασία ανανέωσης του νερού είναι συνεχής.

Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα της Πισίνας του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ. Στο κολυμβητήριο διεξάγονται προγράμματα Aqua Aerobic, προγράμματα σωματικής αποκατάστασης και θεραπευτικής γυμναστικής, και προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες. Επίσης, η Πισίνα διατίθεται για χρήση ελεύθερης κολύμβησης. Όλα τα προγράμματα εκτελούνται υπό την επιτήρηση και καθοδήγηση των καλύτερων προπονητών.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο HERCULES FITNESS CLUB! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην πισίνα του HERCULES: