Ξενάγηση Γυμναστήριο

Το gym HERCULES, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ιδιωτικά αθλητικά κέντρα στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 33, στη Νέα Ερυθραία. Το γυμναστήριο HERCULES προσφέρει άνετη πρόσβαση από πολλά διαφορετικά μέρη της Αττικής λόγω της ιδιαίτερα ευνοϊκής θέσης του δίπλα στον κόμβο της Εθνικής Οδού στη Βαρυμπόμπη, στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (προέκταση Λεωφόρου Κηφισίας) και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επίσης, το γυμναστήριο διαθέτει ιδιόκτητο άνετο χώρο στάθμευσης.

Το gym HERCULES διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ένα ευχάριστο, καλαίσθητο, άνετο, ευήλιο και πλήρως εξαεριζόμενο και κλιματιζόμενο περιβάλλον. Οι υπηρεσίες fitness προσφέρονται στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του γυμναστηρίου HERCULES στη Νέα Ερυθραία. Στο ισόγειο, μετά την Reception στεγάζονται οι άπλετοι χώροι Fitness & Weights, Cardio Theatre και TRX καθώς και το Health Bar. Στον 1ο όροφο στεγάζονται οι 2 αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων και η αίθουσα Cycling. Ένα επίπεδο κάτω από το ισόγειο στεγάζονται τα υπερσύγχρονα, καθαρά αποδυτήρια ανδρών και γυναικών και η Πισίνα.

Το gym HERCULES εφαρμόζει προγράμματα άσκησης και αποκατάστασης με πολύτιμο βοηθό την πολυετή πείρα, την τεχνογνωσία και την αρμονική συνεργασία όλου του επιστημονικά καταρτισμένου, πρόθυμου και ευγενικού προσωπικού μας. Στο γυμναστήριο HERCULES θα βρεις ατομικά και ομαδικά προγράμματα fitness για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο HERCULES FITNESS CLUB! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το γυμναστήριό μας: