Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Η προπονητική καθοδήγηση στο gym HERCULES, στη Νέα Ερυθραία, ξεκινά από τη στιγμή που εγγράφεσαι στο γυμναστήριό μας. Ένας από τους έμπειρους γυμναστές μας θα αναλάβει την Προπονητική Καθοδήγησή σου και θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το προσωπικό σου Δελτίο Υγείας. Στη συνέχεια θα αξιολογήσει το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης και, σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σου, θα συντάξει το προπονητικό σου πρόγραμμα για τον πρώτο σου μήνα στο HERCULES. Ο προσωπικός σου γυμναστής θα παρακολουθεί την πρόοδό σου και θα σε κατευθύνει για την καλύτερη εφαρμογή του προγράμματός σου.

Οι έμπειροι και πλήρως ενημερωμένοι γυμναστές μας είναι πάντοτε παρόντες στους χώρους fitness του gym HERCULES για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου και να σου παρέχουν τη βέλτιστη προπονητική καθοδήγηση. Οι γυμναστές μας σε βοηθούν να αναπτύξεις και να εφαρμόσεις τα προσωπικά σου σχέδια και να χτίσεις από κοινού την προσωπική σου ολοκλήρωση. Στόχος μας είναι να κάνεις το HERCULES κομμάτι της καθημερινής σου ρουτίνας και να σε βοηθήσουμε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εύκολα και ευχάριστα.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο HERCULES FITNESS CLUB! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: