Ομαδικά Προγράμματα

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Τα ομαδικά προγράμματα του gym HERCULES, στη Νέα Ερυθραία, αποτελούν σημείο αναφοράς για την Ελληνική αγορά του Group Fitness. Σε δύο ευρύχωρες αίθουσες 400 τ.μ. και 180 τ.μ. του 1ου ορόφου, κατασκευασμένες με ειδικό απορροφητικό παρκέ και καλή ακουστική και σύγχρονα εξοπλισμένες, μπορείς να ανακαλύψεις τη μαγεία των ομαδικών προγραμμάτων. Η επιστημονική ομάδα των γυμναστών του Group Fitness φροντίζει να σου παρέχει ό,τι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο υπάρχει στα Ομαδικά Προγράμματα. Μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων για όλα τα επίπεδα των ασκουμένων μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σου και να σε γυμνάσουν με απόλυτη ασφάλεια.

Παρακάτω παραθέτουμε περιληπτικές περιγραφές για τα Ομαδικά Προγράμματα του gym HERCULES. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνονται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των Ομαδικών Προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε Ομαδικού Προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο Ομαδικό Πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση. Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο gym HERCULES.

Όλα τα Ομαδικά Προγράμματα

Δες το ισχύον πρόγραμμα Group Fitness εδώ

Zumba στης Νέας Ευθραίας
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Zumba

Καρδιοαναπνευστική ικανότητα, χορός, διασκέδαση. Η νέα μόδα στο fitness. Κινήσεις από mambo, salsa , meringue, cha cha, hip hop και χορό της κοιλιάς. Έλα να διασκεδάσουμε χορεύοντας στους ρυθμούς της Latin μουσικήs.

Yoga στη Νέα Ερυθραία
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Yoga

Εναλλακτική γυμναστική. Χρησιμοποιεί πολλές διαφορετικές στάσεις, αναπνευστικές ασκήσεις χαλάρωσης και συγκέντρωσης. Έχει ευεργετική επίδραση στο κυκλοφορικό, το νευρικό, το ανοσοποιητικό αλλά και το ορμονικό σύστημα!

Tumbao στο Gym
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Tumbao

Καρδιοαναπνευστική ικανότητα. Χορογραφία που συνδυάζει αερόβιες κινήσεις με εκφραστικές κινήσεις του σώματος και τεχνικές χορού που βοηθούν την γρήγορη εκμάθηση των ρυθμών latin!

Total Body Concept στο Γυμναστήριο
50' , 501-750 Θερμ. , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Total Body Concept

Μυϊκή ενδυνάμωση, βελτίωση μυϊκής συναρμογής. Το απόλυτο μάθημα μυϊκής ενδυνάμωσης για ολόκληρο το σώμα. Στο πρόγραμμα χρησιμοποιούνται μπάρες, αλτήρες, ελαστικές αντιστάσεις και το βάρος του σώματος.

Thighs Hips Buttocks στο Gym
100-250 Θερμ. , 30' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

T.H.B. (Thighs-Hips-Buttocks)

Ενδυνάμωση μηρών, προσαγωγών, γοφών και γλουτών. Πρόγραμμα σύσφιξης και τόνωσης των μηρών, προσαγωγών, γοφών και γλουτών με ή χωρίς χρήση αντιστάσεων.

Stretching στο Γυμναστήριο
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

Stretching

Βελτίωση ευλυγισίας και ελαστικότητας, χαλάρωση. Πρόγραμμα διατάσεων με σκοπό την ελαστικότητα των μυών και την κινητικότητα των αρθρώσεων για ευεξία και χαλάρωση!

Stepmania στης Νέας Ευθραίας
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Stepmania

Καρδιοαναπνευστική ικανότητα. Σύνθετο χορογραφημένο πρόγραμμα γι’ αυτούς που θέλουν να κινηθούν με ένταση και φαντασία. Ανέβα στο σκαλί και ζήσε την εμπειρία από ένα αποδοτικό cardio workout!

Pilates στη Νέα Ερυθραία
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

Pilates

Ενδυνάμωση, βελτίωση ευλυγισίας & στάσης του σώματος. Ευχάριστο μάθημα με κλασικές τεχνικές στατικών ασκήσεων ευλυγισίας, ορθοσωμίας με έμφαση στην περιοχή της κοιλιάς, της μέσης και των γλουτών. Βελτίωσε τη στάση και τον έλεγχο του σώματός σου.

Hi Experience στο Gym
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Hi Experience

Kαρδιοαναπνευστική ικανότητα. Εξειδικευμένο αερόβιο πρόγραμμα για τους λάτρεις της χορογραφίας και ιδανικό για ένα κοινό με απαιτήσεις. Η χορογραφία σαν μέσο όχι μόνο να μας γυμνάσει, άλλα και να μας διασκεδάσει. Νιώσε το και σύ, γιατί η εξέλιξη είναι ένας τρόπος να ζεις!

CXWork στο Γυμναστήριο
100-250 Θερμ. , 30' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

CXWorx

Ενδυνάμωση του πυρήνα του σώματος. Δυναμική προπόνηση των γλουτών, κοιλιακών, πλάτης και των συνδέσμων που ενώνουν το άνω με το κάτω μέρος του σώματος, είναι το απόλυτο πρόγραμμα για ένα δυνατό και γραμμωμένο κορμό.

Core Concept στο Gym
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Core Concept

Ενδυνάμωση κοιλιακών, πυρήνα του σώματος και ποδιών. Χωρισμένο σε δύο ενότητες, το πρόγραμμα στο πρώτο μισό γυμνάζει με μεγάλη ένταση τους κοιλιακούς και τον πυρήνα. Στο υπόλοιπο μισό γυμνάζει τα πόδια. Το πρόγραμμα επιτυγχάνει άμεση βελτίωση στους σταθεροποιητές μύες του σώματος και στα πόδια.

Circuit στο Γυμναστήριο
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Circuit

Μυϊκή ενδυνάμωση & καρδιοαναπνευστική ικανότητα. Κυκλικό πρόγραμμα με ποικιλία και εναλλαγές ασκήσεων που εμπεριέχουν και το αερόβιο στοιχείο για δύναμη, τόνωση και κάψιμο λίπους. Δοκίμασέ το για σίγουρα αποτελέσματα!

Cardio Concept στης Νέας Ευθραίας
50' , 501-750 Θερμ. , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Cardio Concept

Κάψιμο θερμίδων–λίπους, ευεξία, ψυχική ανάταση. Αερόβια δημιουργική χορογραφία με βασικά βήματα και συνδυασμούς που έχουν στόχο την αύξηση των καρδιακών παλμών, του μεταβολισμού και της θετικής ενέργειας.

Body Pump στη Νέα Ερυθραία
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Body Pump

Μυϊκή ενδυνάμωση για όλο το σώμα. Προπόνηση που προκαλεί όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη σε αίθουσα. Η αυθεντική τάξη με βάρη που βελτιώνει τη δύναμή σου, τονώνει το σώμα σου και σε ωθεί στα όρια σου κάθε φορά.

Body Combat στο Γυμναστήριο
50' , 501-750 Θερμ. , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Body Combat

Καρδιοαναπνευστική ικανότητα. Πρόγραμμα εκρηκτικά ενεργητικό που είναι εμπνευσμένο από διάφορες πολεμικές τέχνες και ενσωματώνει στοιχεία από το Karate, το Boxing, το Tae Kwon Do, το Tai Chi και το Muay Thai.

Body Attack στο Γυμναστήριο
50' , 501-750 Θερμ. , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Body Attack

Καρδιοαναπνευστική ικανότητα. Πρόγραμμα που διαθέτει δύο ενότητες κατά τις οποίες γυμναζόμαστε αεροβικά και αυξάνουμε την αντοχή μας. Επίσης, οι ασκήσεις ενδυνάμωσης αυξάνουν τον μυικό τόνο και τη δύναμη όλου του σώματος. Βελτιώνει το συγχρονισμό και αυξάνει την ευκινησία.

Athletic Cardio στο Gym
100-250 Θερμ. , 30' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Athletic Cardio

Kαρδιοαναπνευστική ικανότητα. Πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής και καύσης πρόσθετων θερμίδων από το σωματικό λίπος, βασισμένο σε τεχνικές Cross Training.

Abs στο Γυμναστήριο
100-250 Θερμ. , 30' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

Abs

Ενδυνάμωση και σύσφιξη κοιλιακών. Πρόγραμμα για τη βελτίωση της μυϊκής αντοχής και δύναμης των κοιλιακών και ραχιαίων μυών.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο HERCULES FITNESS CLUB! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: