Μόνιμη Αποτρίχωση με IPL

App Ομορφιάς

Η Αποτρίχωση με IPL (Intense Pulse Light) στο Spa "Beauty Concept" του gym HERCULES γίνεται με ένα ειδικό μηχάνημα όπου υψηλής ενέργειας παλμοί φωτός απορροφώνται επιλεκτικά από τις ρίζες των τριχών που βρίσκονται στο κυρίως δέρμα. Το φως θερμαίνει τις τρίχες και καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρά τους. Η Αποτρίχωση με IPL μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματός σου, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το υπόλοιπο δέρμα.

Αρχικά γίνεται η εκτίμηση του τριχώματος και στη συνέχεια προετοιμάζεται η περιοχή που θα εφαρμοστεί η Αποτρίχωση με IPL αλείφοντας ένα ειδικό ψυκτικό τζελ. Η κεφαλή εφάπτεται πλήρως στο δέρμα όπου εκπέμπεται το παλμικό φως και πραγματοποιείται η φωτοαποτρίχωση.

Προτίμησε την Αποτρίχωση με IPL του Spa "Beauty Concept", στη Νέα Ερυθραία, και απαλλάξου μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο HERCULES FITNESS CLUB! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: