Παιδικά Μαθήματα

App Κολυμβητηρίου

Τα Μαθήματα Κολύμβησης για παιδιά του gym HERCULES, στη Νέα Ερυθραία, απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3 έως 11 ετών. Τα Μαθήματα Κολύμβησης στοχεύουν στην εκμάθηση των βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων, με ρυθμούς που υπαγορεύονται από τις ικανότητες της κάθε ηλικίας και τη δεκτικότητα των παιδιών. Τα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά είναι απολύτως ασφαλή αφού τα παιδιά συνεχώς συνοδεύονται και επιβλέπονται από ειδικά εκπαιδευμένους δασκάλους. Επίσης, τα μαθήματα συνδυάζουν τη μάθηση της κολύμβησης με τη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο HERCULES για να ενημερωθείς σχετικά με τα μαθήματα κολύμβησης που προσφέρουμε για παιδιά. Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει να κολυμπά σωστά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα της Πισίνας του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο HERCULES FITNESS CLUB! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τα Insider Apps™: