Γυμναστήριο

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Το γυμναστήριο HERCULES, στη Νέα Ερυθραία, προσφέρει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, άριστα εκπαιδευμένους γυμναστές, το πιο καινοτόμα προγράμματα γυμναστικής και group fitness, τις καλύτερες συνθήκες εκγύμνασης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ιδιωτικά αθλητικά κέντρα στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, με άνετο ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.

Μέσα στις βασικές υπηρεσίες το γυμναστήριο HERCULES σου προσφέρει ατομικά και ομαδικά προγράμματα fitness για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ένα ευχάριστο, καλαίσθητο, άνετο, ευήλιο και πλήρως εξαεριζόμενο και κλιματιζόμενο περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες fitness & weights και cardio theatre προσφέρονται στο ισόγειο του gym HERCULES. Τα ομαδικά προγράμματά μας, αποτελούν σημείο αναφοράς για την Ελληνική αγορά του group fitness και εκτελούνται σε δύο ευρύχωρες αίθουσες 400 τ.μ. και 180 τ.μ. στον 1ο όροφο. Ένα επίπεδο κάτω από το ισόγειο στεγάζονται τα υπερσύγχρονα, καθαρά αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

Tον πρώτο σου μήνα στο gym HERCULES, στη Νέα Ερυθραία, ένας από τους έμπειρους γυμναστές μας θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το προσωπικό σου δελτίο υγείας, θα αξιολογήσει το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης και, σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σου, θα συντάξει το προπονητικό σου πρόγραμμα. Στην συνέχεια ο προσωπικός σου γυμναστής θα παρακολουθεί την πρόοδό σου και θα σε κατευθύνει για την καλύτερη εφαρμογή του προγράμματός σου και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα επιπλέον προγράμματα που θα σε ωφελούσαν σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο HERCULES FITNESS CLUB! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: